ЯК ПРАЦЮВАТИ З КОНФЛІКТАМИ В ГРОМАДАХ У ЧАСИ ВІЙНИ

26.05.2023 17:42:24

Запрошуємо на презентацію методичного посібника “ЯК ПРАЦЮВАТИ З КОНФЛІКТАМИ В ГРОМАДАХ У ЧАСИ ВІЙНИ” з організації роботи мобільних команд з соціально-конфліктологічної підтримки у місцях надання допомоги ВПО.

Коли: 31 травня 2023 р.
Час: 14:00 - 16:00
формат: Zoom
Організатор: Національна платформа стійкості та згуртованості

В межах презентації буде представлено:

✅ методологічні напрацювання проекту “Ініціатива з підтримки взаємодії та управління конфліктами у місцях надання допомоги ВПО”, 

✅ можливості та обмеження при реалізації концепції МОБІЛЬНИХ КОМАНД, 

✅ їх роль в соціальній згуртованості громад. 

Також автори поділяться своїм баченням щодо того, кому з інституцій, організацій та команд цей ПОСІБНИК міг би бути корисним та які можливості для співпраці існують у напрямі роботи з конфліктами в громадах, що приймають переселенців.

ЗАПРОШУЄМО ВСІХ, ХТО планує реалізовувати подібні проекти, інші ініціативи, що вже працюють з такого роду конфліктним напруженням, як з числа органів влади та місцевого самоврядування, так і донорських, міжнародних та українських громадських організацій, медіаторів та фасилітаторів діалогів, психологів, та інших експертів, зацікавлених у сфері роботи з конфліктами.

Реєстрація на подію за посиланням: https://forms.gle/R4YcLU6utnnLiC5b7

Більше про захід та спікерів  - https://bit.ly/3oxEnMR


Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.