Круглий стіл: «Медіація, як один із ефективних засобів розв’язання фіскальних спорів»

12/10/2016 02:32:19 pm

Наприкінці 2016 року було проведено круглий стіл на тему: «Медіація, як один із ефективних засобів розв’язання фіскальних спорів», на якому були презентовані бачення експертів щодо можливої моделі та дилем медіації у фіскальній сфері в Україні, розглянуті питання щодо місця та ролі ТПП у сфері посередництва (медіації) між бізнесом та владою, розглянуто діяльність Центрів бізнес-медіації при ТПП в Україні та світі.

ГО "Національна асоціація медіаторів України" була представлена на цьому заході в особі члена Правління Ольги Тютюн, яка виступила із доповіддю на тему "Дилеми медіації у фіскальній сфері в Україні".

За підсумками обговорення прийнято Резолюцію Круглого столу, яку ТПП України надіслала Супровідним листом до Міністерства фінансів України, Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя Державна фіскальна служба України, Міністерства юстиції України. Чекаємо на відгуки!

http://kiev-chamber.org.ua/uk/100/1058.html

This website has been updated as part of a project implemented by the OSCE Project Co-ordinator in Ukraine with financial support provided by the government of Finland. The contents of this website are the sole responsibility of the National Association of Mediators of Ukraine and can in no way be taken to reflect the views of the Project Co-ordinator.