ММ-2023: ПИТАННЯ НАВЧАННЯ У СФЕРІ МЕДІАЦІЇ

13.11.2023 22:05:20

НАМУ запрошує медіаторів та представників суб’єктів освітньої діяльності
протягом ММ-2023 поговорити про питання навчання у сфері медіації –
потреби, виклики, ініціативи, досвід та можливості для:

  • ознайомлення слухачів з медіацією, щоб вони могли більше дізнатися про сутність медіації та її відмінність від інших методів вирішення конфліктів (спорів) та в подальшому брати участь у такій процедурі чи рекомендувати її клієнтам; 

  • використання слухачами деяких навичок медіатора у своїй основній професійній та/або громадській діяльності; 

  • здійснення слухачами супроводу сторін в медіації, отримання навичок участі в процедурі медіації в ролі адвоката, експерта, перекладача, для підтримки підопічних тощо; 

  • підготовки до практикування як медіатор, розвитку слухачів в цій професії.


Бронюйте в своїх календарях:


16.11.2023, четвер, з 16:30 до 17:30 год., онлайн – в другу річницю прийняття Закону України “Про медіацію” поговоримо про актуальність Закону та висвітлення у ньому питань підготовки медіатора, здійснені та наступні кроки щодо його імплементації.


21.11.2023, вівторок, з 16:00 до 18:00 год., онлайн – фасилітована зустріч “Методи і підходи до навчання медіаторів”. Запрошуємо тих, хто навчає та навчався для розмови про те, як ми вчимо і вчимося медіації, як це працює і чого робити не варто.


28.11.2023, вівторок, з 16:00 до 18:00 год., онлайн – фасилітована зустріч “Очікування щодо професійної,  технічної, організаційної та іншої спроможності осіб, які здійснюють різні види навчання в сфері медіації”.


05.12.2023, вівторок, з 16:00 до 18:00 год., онлайн – фасилітована зустріч “Актуалізація Основних засад навчання базовим навичкам медіатора та їхнє практичне застосування в освітніх програмах”.


12.12.2023, вівторок, час уточнюється, гібридний формат (Київ, готель “Дніпро”, з можливістю долучитись онлайн) – завершальна подія ММ-2023 та проєкту «Посилення спроможності спільноти медіаторів до формування в Україні критеріїв якості послуг з вирішення спорів” за підтримки The Matra Programme Королівства Нідерландів – підсумкова конференція.

Деталі зустрічей шукайте чаті https://t.me/namuofficial в ФБ-подіях від НАМУ (NAMUkraine) і ММ (facebook) – слідкуйте за подальшими оголошеннями.



Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.