КОНФЕДЕРАЦІЯ РОБОТОДАВЦІВ УКРАЇНИ ТА НАМУ - МЕМОРАНДУМ ПРО ПАРТНЕРСТВО ПАРТНЕРІВ НАМУ

27.10.2022 16:00:00

Конфедерація роботодавців України та Національна асоціація медіаторів України підписали Меморандум про співпрацю

19 жовтня ц.р. Президент Конфедерації роботодавців України Олексій Мірошниченко та Президент ГО «Національна асоціація медіаторів України» Катерина Наровська підписали Меморандум про співпрацю.

Предметом Меморандуму є домовленість про співпрацю на узгодження цілей, завдань та діяльності задля створення сприятливих умов розвитку медіації та культури застосування альтернативних способів вирішення трудових спорів в Україні.

Конфедерація роботодавців України та Національна  асоціація медіаторів України домовилися сприяти становленню та поширенню медіації в Україні, ширшому застосуванню медіації у трудових відносинах, зокрема, під час вирішення індивідуальних та колективних трудових спорів, підвищенню професійного рівня медіаторів в Україні.

 Також домовились співпрацювати під час нормотворчого процесу, зокрема, при підготовці законопроєктів, проєктів нормативних документів органів виконавчої влади, пов’язаних з розвитком медіації в цілому та медіації у сфері трудових відносин зокрема. 



Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.