ЗИМОВИЙ НАБІР на британський курс «Skills for Life» від CEDR

30.11.2023 18:00:00

Запрошуємо опанувати навички ефективної комунікації і пропонуємо українцям скористатися можливістю взяти участь в онлайн-програмі «Skills for Life» — «Навички для життя» для української молоді від Центру ефективного вирішення спорів (CEDR, Велика Британія). Курс відкритий для активної української молоді у віці з 16 до 25 років включно.

ПРО ПРОГРАМУ - детально

Навчання відбувається українською.

Участь для учасників, що успішно пройдуть відбір, є безоплатною. 

Програма «Навички для життя» допомагає: 

  • краще розуміти, чого хочуть інші люди, 

  • ефективніше слухати, 

  • мати можливість справлятися зі своїми емоціями та емоціями інших, 

  • переконливо висловлювати свою точку зору. 

Після завершення програми ви дізнаєтесь як ефективно проводити будь-які складні розмови, а також отримаєте  сертифікат британського  центру CEDR.

Скільки триває навчання? Важливо пройти курс за один місяць (4 тижні) з моменту підтвердження Вашого прийняття на курс. Завершення всіх модулів займе близько 6-8 годин.

Бажаєте взяти участь? Реєструйтеся (https://mediation.ua/navchannya/cedr) до 10 грудня 2023.


Курс є доступним для української молоді завдяки партнерству Ukrainian Mediation Center / Український Центр Медіації  з Національнальною  асоціацією медіаторів України та Українською академією медіації, що реалізує Проєкт ЄС «CONSENT» в рамках якого було здійснено переклад українською. 



Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.