ДЕКЛАРАЦІЮ ПРО ПРИЄДНАННЯ ДО ОСНОВНИХ ЗАСАД ПІДПИСАНО ЗАКЛАДОМ ВИЩОЇ ОСВІТИ

27.11.2019 15:33:00

Постійно зростає кількість організацій та медіаторів, які приймають на себе зобов'язання дотримуватися рекомендацій щодо навчання базовим навичкам медіатора, викладеним в "Основних засадах навчання базовим навичкам медіатора" (документ в відкритому доступі на саті НАМУ http://namu.com.ua/…/NAMU%20Mediation%20Basic%20Training%20…)

Знаковим є те, що в листопаді Декларацію про приєднання було вперше підписано з закладом вищої освіти, в якому є спеціалізований курс, а саме з Чернівецьким національним університетом імені Ю. Федьковича. Декларацію підписала завідувачка кафедри публічного права юридичного факультету ЧНУ Руслана Гаврилюк.


Вважаємо це добрим знаком на шляху втілення в життя спільних напрацювань тренерів-практиків, які мають на меті забезпечення якісного навчання медіаторів.

Окрім ЧНУ, до додтримання положень Засад також приєдналися такі організації:

- ГО "Буковинський центр медіації", м. Чернівці
- Центр порозуміння "Компроміс", м. Дніпро
- ЗО ГО "Флоренс", м. Запоріжжя,
а також фізичні особи - медіатори.


Повний список підписантів, що регулярно оновлюється - на сайті НАМУ за посиланням http://namu.com.ua/…/sfrsvrk-iafaey-ravarrya-bai…/index.php…


Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.