ВЕБІНАР "ДОМАШНЄ НАСИЛЛЯ - ПРО ЩО НЕОБХІДНО ЗНАТИ МЕДІАТОРУ", Л.Бенкрофт

27.04.2021 20:00:00

ІНФОРМУЄМО ПРО ЗАХОДИ ПАРТНЕРІВ

Інформуємо про авторский вебінар Ланді Бенкрофта "ДОМАШНЄ НАСИЛЛЯ - ПРО ЩО НЕОБХІДНО ЗНАТИ МЕДІАТОРУ", детальніше див. за посиланням 

Вебінар розраховано на медіаторів, які бажають глибше розуміти проблему домашнього насильства або подивитися на неї під іншим кутом, а також захід може бути корисним і фахівцям інших професій: психологам, юристам, працівникам органів опіки і всім тим, хто працює з сім'ями та парами.

ГО "Національна асоціація медіаторів України" виступає інформаційним партнером організатора заходу Jen Rumble Family Mediation 

НАМУ заохочує медіаторів скористатись можливістю для власного розвитку, навіть якщо ви не практикуєте сімейну медіацію. Можливо, саме підвищена емоційність сімейних спорів та ризик зустрітись із фактом домашнього насильства утримували вас від того, аби відкрити для себе практику сімейної медіації. Коли ви більше дізнаєтесь про цю складну тему та як належить діяти медіатору не лише з точки зору вимог законодавства, цілком ймовірно переглянете своє рішення щодо сімейної медіації.

При цьому додатково звертаємо увагу, що для безпечної практики сімейним медіаторам важливо пройти відповідне спеціалізоване навчання з теми сімейної медіації.

ПРО АВТОРА ВЕБІНАРУ

Ланді Бенкрофт більш ніж тридцять років присвятив дослідженню теми домашнього насилля, він є автором шести книжок, серед яких світовий бестселер про домашнє насилля «Чому він робить це?» (“Why Does He Do That? Inside the Minds of Angry and Controlling Men”). В минулому Ланді - тренер та со-директор Emerge, першої національної програми корекції для чоловіків - абьюзерів у США, а також він терапевт та клінічний супервізор у більш ніж 2000 кейсах. Пана Ланді Бенкрофта визнано одним з провідних світових експертів з теми домашнього насилля.

 ДАТА, ЧАС, РЕЄСТРАЦІЯ

Дата та час проведення вебінару: вівторок, 4 травня 2021 р.
Час: 17:00 - 19:00 (за Київським часом)
Формат: Zoom, лекція з синхронним перекладом з англійської мови на російську.
Детальна інформація та реєстрація: на сайті Jen Rumble Family Mediation за посиланням https://www.yourmediator.co.uk/traininglb

УВАГА! Для членів НАМУ передбачені спеціальні умови участі (детальніше - в групі та телеграм - каналі членів НАМУ)

Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.