ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПОВТОРНЕ СКЛИКАННЯ ПРАВЛІННЯМ ГО “НАМУ” ЧЕРГОВИХ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ ЧЛЕНІВ

01.04.2021 09:00:00

Шановні члени Громадської організації «Національна асоціація медіаторів України»!

Відповідно до п. 4.3.7. Статуту Громадської організації «Національна асоціація медіаторів України» повідомляємо про повторне скликання Правлінням ГО “НАМУ” чергових Загальних зборів членів.

Збори проводитимуться в онлайн форматі з використанням ІТ-інструментів дистанційної  асинхронної комунікації - шляхом опитування (електронного голосування).

Початок роботи зборів з 00:00 год 22 квітня 2021. Дата завершення  проведення зборів – 23:59 год 26 квітня 2021 року.

Реєстрація та голосування здійснюватиметься через сервіс SurveyMonkey, посилання на який буде розміщено у закритій групі НАМУ в фейсбуці, телеграмм-каналі членів ГО “НАМУ” та надіслано на електронну адресу. Форма опитування, крім іншого, буде містити проєкти рішень щодо кожного питання порядку денного.

Підрахунок голосів по кожному питанню порядку денного здійснюватиметься лічильною комісією із числа членів ГО “НАМУ”, затвердженою рішенням правління.

Порядок денний Загальних зборів:

  1. Підтвердження повноважень лічильної комісії.

  2. Обрання Голови зборів та секретаря зборів (п.4.3.11 Статуту). 

  3. Звіт за результатами діяльності ГО НАМУ Президента та Правління ГО НАМУ в 2020 році.

  4. Звіт контрольно - ревізійної комісії за 2020 рік.

  5. Обрання членів ревізійної комісії ГО НАМУ.

  6. Затвердження Стратегії ГО НАМУ до 2025 року.

  7. Про внесення змін до відомостей про ГО НАМУ в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо інформації про осіб, які можуть вчиняти дії від імені юридичної особи.

  8. Про зміни у складі Правління ГО НАМУ.

Загальні збори членів вважаються правомочними, якщо в них бере участь не менше половини членів ГО “НАМУ”.

Кожний член Асоціації має один голос. Не можуть голосувати щодо питань порядку денного члени Асоціації, членство яких призупинено (зокрема, в зв'язку з заборгованістю щодо сплати членських внесків).

До повторних Загальних зборів члени ГО “НАМУ” можуть самовисуватись або пропонувати кандидатури колег на вакантні місця та обговорювати питання порядку денного у вільному форматі. Пропозиції про кандидатури на вакансії, зміни у переліку питань порядку денного та зміни проєктів рішень щодо питань порядку денного можна надсилати на офіційну електронну адресу ГО “НАМУ” namu.members@gmail.com до 23:59 год 18 квітня 2021 року.


З повагою,

ПРЕЗИДЕНТ ГО “НАМУ”                         ПРОЦЕНКО Д.В.



Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.