НАМУ на Всеукраїнській щорічній конференції Програми «Демократична школа»

02.07.2019 13:19:00

26 червня 2019 р. в Києві відбулась Всеукраїнська щорічна підсумкова конференція Програми «Демократична школа». «Демократична школа» – це програма підтримки освітніх реформ, яка впроваджується в Україні Європейським Центром Вергеланда Програма "Демократична школа" (Норвегія) вже четвертий рік у співпраці з Міністерством освіти і науки України.

общий вид 1.jpg

На підсумковій конференції школи діляться набутим досвідом впровадження демократичних змін та знайомляться із іншими проектами, ініціативами, рухами, з якими можуть налагоджувати співпрацю для продовження втілення змін в обраних напрямах.

за столом 2.jpg

Вперше у рамках конференції представники Національної асоціації медіаторів України (НАМУ) взяли участь у ярмарку проектів і програм для розвитку соціальних і громадянських компетентностей у школі.

брошури НАМУ.jpg

Ольга Дацько, Олена Мельник, Вероніка Волошина та Маркіян Варивода презентували учасникам і учасницям конференції (а це були тренери Програми, вчителі і адміністрація шкіл, батьки, учні, представники місцевих громад) можливості шкільної медіації та медіації ровесників для вирішення та профілактики конфліктів, поліпшення шкільного середовища, розвитку комунікативних компетентностей учнів та педагогів.
Також учасників ярмарку познайомили з інформацією про діяльність НАМУ, показали сайт організації namu.com.ua  та закликали користуватись його матеріалами та налагоджувати контакти з медіаторами НАМУ (Реєстр медіаторів НАМУ за посиланням - http://namu.com.ua/ua/members/).

про сайт НАМУ.jpg

біля столу 1.jpg

Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.