МІСЯЧНИК МЕДІАЦІЇ - 2022 ЗАВЕРШИВСЯ. ДЯКУЄМО ВСІМ УЧАСНИКАМ!

13.12.2022 20:45:00

Час летить невпинно – ІІІ щорічний Місячник Медіації в Україні - 2022 «Українські медіатори: досвід, уроки війни, перспективи» завершився 12 грудня.

Щиро дякуємо всім, хто не зупиняється у професійному розвитку навіть за неймовірно складних обставин, підтримує колег, наважується планувати у часи невизначеності та реалізує заплановане!

Пишаємося усіма партнерами НАМУ, хто провів заходи:

Чернівецький Національний Університет ім. Юрія Федьковича

Ukrainian Mediation Center / Український Центр Медіації

Ольга Тютюн

ГО Крок до Людей Step to people

Одеський державний університет внутрішніх справ

Бізнес Школа КРОК - BSK

Mediation School

Ліга Медіаторів України

Дякуємо всім, хто долучився до заходів Місячника і своєю участю зробив їх живими та підтвердив актуальність тем. Це було неймовірно цікаво і цінно!

Окрема подяка всім, хто поширював інформацію про Місячник та його події!

Якщо обставини завадили вам провести захід чи взяти участь в якійсь активності під час Місячника – сторінка Місячника залишається відкритою, тож ви можете на ній:

- подивитись відеозаписи деяких заходів, що відбулися,

- залишити відгуки та коментарі під дописами про заходи,

- повідомити про нові дати перенесених заходів,

- анонсувати майбутні заходи, що відповідають тематиці Місячника,

- написати запит на обговорення тем, які вас цікавлять.

Для розміщення нових публікацій на сторінці Місячника вам необхідно залишити повідомлення для сторінки в Месенджері чи написати на електронну пошту НАМУ namu.members@gmail.com.

Залишаємось на зв’язку!

Перемоги України і мирного неба всім нам! Слава Україні!

P.S.

Друзі, якщо ми при у переліку організаторів заходів ненароком когось пропустили, маємо прохання - повідомте про себе, щоб і ваша активність була з вдячністю позначена в історії ММ-2022 та на сторінках ММ та НАМУ.

Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.