ПОЛІТИКИ З ПИТАНЬ ПРОФЕСІЙНОЇ ЕТИКИ МЕДІАТОРА

05.12.2023 12:51:51

Шановні колеги-медіатори та партнери!

На конференції “Медіація сьогодні: професійні та етичні політики, стандарти, інституціоналізація”, яка запланована на 12.12.2023, буде запропоновано прийняти за основу політики з питань професійної етики медіатора - 4 документи.

Запрошуємо ознайомитись з цими документами завчасно, щоб до обговорення на конференції після доповідей, які будуть презентувати ці політики, ви могли сформувати своє бачення та сформулювати запитання, якщо такі з’являться, пошукати разом відповіді та свідомо прийняти рішення.

Ці політики розроблені Робочою групою медіаторів в спільному дослідженні досвіду, бачень, в дискусії для пошуку доречних формулювань для окреслення чіткого, простого, прозорого та дієвого механізму.

Отже, представляємо:

Чекаємо вас на конференції!)

Захід проводиться в рамках проєкту «Посилення спроможності спільноти медіаторів до формування в Україні критеріїв якості послуг з вирішення спорів” за підтримки The Matra Programme Королівства Нідерландів.

Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.