ОЦІНКА ПОТРЕБ У НАВЧАННІ ТА ПІДВИЩЕННІ КВАЛІФІКАЦІЇ

25.01.2024 14:34:00

Шановні колеги та колежанки,

звертаємось до вас із щирим проханням взяти участь в оцінці потреб у навчанні (онлайн анкетуванні) в спільнотах фасилітаторів діалогу та медіаторів для подальшої розробки навчальних програм професійного розвитку фахівців з урахуванням викликів, пов’язаних з повномасштабною війною Російської Федерації проти України в рамках проєкту «Розбудова спроможності у сфері діалогу і медіації для запобігання конфліктам і вирішення конфліктів», який впроваджується Програмою підтримки ОБСЄ для України у співпраці із Національним агентством України з питань державної служби, Секретаріатом Кабінету Міністрів України і Національною асоціацією медіаторів України за фінансової підтримки держав-учасниць ОБСЄ та партнерів. З повним переліком донорів Програми можна ознайомитися за посиланням.

За результатами оцінки потреб у навчанні на початку лютого 2024 року буде підготовлено звіт, до обговорення якого ви також принагідно запрошені.

Ваш досвід є надзвичайно цінним для подальшого розвитку програм підготовки фахівців по роботі з конфліктами, саме тому просимо приділити 20-25 хвилин вашого часу для заповнення онлайн опитувальника за посиланням.

Будемо щиро вдячні, якщо ви зможете заповнити анкети до 2 лютого 2024 року.


З повагою,

Ірина Ейгельсон, Альона Горова

Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.