Відбулись V чергові Загальні збори НАМУ

28.01.2019 10:02:00
Відбулись V чергові Загальні збори НАМУ

6 січня 2019 року відбулись V чергові Загальні збори членів ГО "Національна асоціація медіаторів України".

Порядок денний, за яким працювали учасники, складався з питань, конче важливих для подальшої діяльності та розвитку організації.
Учасники зборів ознайомились зі звітами Правління, постійно діючого колегіального виконавчого органа управління НАМУ, строк каденції якого підійшов до кінця, а також зі звітом Контрольно-ревізійної комісії. 

На загальних зборах було обрано новий склад Правління, який за рішенням учасників зборів збільшився з 5 осіб до 9.
Діана Проценко, яка виконувала обов'язки Президента ГО "НАМУ" в період 2015-2018 рр., продовжує діяльність на цій посаді.
Віце-президентом ГО "НАМУ" обрано Катерину Наровську.
До складу Правління також увійшли:
Дарія Бондар 
Маркіян Варивода 
Марія Мотилюк 
Світлана Петрова 
Олена Сапожкова 
Інна Терещенко 
Світлана Хєда 

У відповідності до рішення Правлі ння АСОЦІАЦІЇ про присвоєння звання «Почесний Член Асоціації» відповідні пам’ятні дипломи було урочисто вручено Катерині Наровській, Луїзі Романадзе, Ользі Тютюн, Андрію Дзюбенко, Ганні Лиско . 

Світлані Стадник за особистий внесок в розвиток ГО “НАМУ” було оголошено особисту Подяку від Президента ГО “НАМУ” та вручено пам'ятну відзнаку.

За рішенням членів НАМУ відбулись зміни в умовах членства в Асоціації, а саме: розмір вступного внеску було збільшено до 1000 грн. (до цього ця сума складала 300 грн.).


Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.