РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО МЕДІАЦІЇ ОНЛАЙН ПЕРЕВЕДЕНО АНГЛІЙСЬКОЮ

13.06.2022 12:05:46

Медіація, як інструмент сприяння вирішенню конфліктів, в тих спорах, де це є доцільним та можливим, стала ще більш актуальною у воєнний час. Зараз особливо актуальним є надання послуг медіації онлайн. 

Минулого року колегами були розроблені РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ МЕДІАТОРІВ ЩОДО ПІДГОТОВКИ ТА ПРОВЕДЕННЯ ОНЛАЙН-МЕДІАЦІЇ, в редакції РГ “ODR в Україні” ГО “НАМУ” від 02.11.2021р., текст за посиланням - РЕКОМЕНДАЦІЇ для медіаторів_онлайн-медіація

Цей документ відтепер є доступним англійською.

Документ RECOMMENDATIONS for mediators on preparing and conducting online mediation (as revised by Working Group “ODR in Ukraine” NGO “NAMU” 02.11.2021) - за посиланням RECOMMENDATION_for_online_mediation

Щиро дякуємо членкиням РГ “ODR в Україні” ГО “НАМУ”, які здійснили цей переклад: ЛУЇЗІ РОМАНАДЗЕ, керівниці “Української академії медіації” (далі - ГО “УАМ”), м. Одеса, співзасновниці та Почесній членкині ГО “НАМУ” та СВІТЛАНІ СЕРГЄЄВІЙ, членкині ГО “НАМУ” та віце-президенту ГО «УАМ».

Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.