ОНОВЛЕННЯ ДОВІДНИКА "ХТО Є ХТО В СФЕРІ МЕДІАЦІЇ ТА ДІАЛОГУ В УКРАЇНІ"

27.01.2022 21:01:47

Шановні колеги та колежанки! 

Звертаємо вашу увагу, що ГО “Національна асоціація медіаторів України” щорічно збирає та оприлюднює інформацію про організації та неформальні об’єднання, які працюють у сфері медіації та діалогу в Україні, для сприяння результативному пошуку відповідних фахівців у різних куточках України.

Зібрана інформація включається в Довідник “ХТО Є ХТО У СФЕРІ МЕДІАЦІЇ ТА ДІАЛОГУ В УКРАЇНІ" та розміщується ​​на офіційному сайті НАМУ www.namu.com.ua.

Збір інформації триває щороку до 10 лютого, а її оприлюднення - до 28 лютого.  

Запрошуємо всіх зацікавлених надавати або оновити раніше подану інформацію про свою діяльність для включення до Довідника шляхом заповнення цієї форми https://forms.gle/CD2iYtJx76iZTrwN8. Якщо ви вже розмістили інформацію про свою організацію, потурбуйтесь про її актуальність.

Також просимо поширити це повідомлення серед ваших колег та на ваших ресурсах, щоб спільнота фахівців медіації та діалогу була представлена якнайширше!

На сторінці на сайті НАМУ за цим посиланням -  про ДОВІДНИК - можна ознайомитись: 
- з документом, в якому описані основні принципи (засади) формування довідника та критерії включення інформації до нього - КОНЦЕПЦІЯ ДОВІДНИКА ГО "НАМУ": "ХТО Є ХТО У СФЕРІ МЕДІАЦІЇ ТА ДІАЛОГУ В УКРАЇНІ", що затверджена рішенням Правління ГО “НАМУ” 09.02.21,
- з актуальною версією Довідника,
- знайти посилання на форму надання інформації в Довідник. 


Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.