ОГОЛОШЕНО "МІСЯЧНИК МЕДІАЦІЇ В УКРАЇНІ"

02.11.2020 14:20:00

Офіційно і натхненно повідомляємо про те, що ініціативу НАМУ підтримано партнерами, тож 11.11-12.12.2020 року проводитиметься перший щорічний “Місячник медіації в Україні” (далі - ММ) з метою консолідації зусиль медіаторської спільноти для просування медіації як послуги та професії, її наближення до людини і бізнесу по всій Україні.

Протягом ММ відбуватимуться різноманітні заходи, події, акції як спеціально для медіаторів, так і для широкого кола учасників, тож кожен зможе знайти щось цікаве. Очікується, що переважно події будуть в онлайн-форматі через зрозумілі для всіх обставини, проте допустимі оффлайн події з дотриманням карантинних вимог з їх трансляцією онлайн чи викладанням відеоматеріалів події опісля.

Для інформаційної підтримки, можливості узгоджувати та відслідковувати заходи в календарі, накопичення та збереження матеріалів створено сторінку у мережі Фейсбук "Місячник Медіації в Україні" - https://www.facebook.com/mm.namu.ua/
Трансляції та відео можна буде також переглядати на YouTube-канал НАМУ .

Слідкуйте за оновленнями на сторінці Місячника медіації FB-сторінці НАМУ
Телеграм-каналі NAMU official, а також на сторінках наших партнерів та в Дайджесті новин з медіації та діалогу !

Запропонувати подію для ММ можна за посиланням - https://cutt.ly/CgWpnIP

Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.