ГО "МИРОТВОРЧИЙ ПРОСТІР "ВІЛЬНА" - В КОЛІ ПАРТНЕРІВ НАМУ

25.09.2019 21:17:02

В вересні 2019 року меморандум про співпрацю, як свідоцтво взаємного бажання співпрацювати, координувати та поєднувати свої ресурси і зусилля для розвитку сфери медіації, підписали керівники ГО "НАМУ" та Громадської організації "Миротворчий простір "Вільна" (м. Дніпро)

Також наші колеги висловили підтримку нещодавно презентованому документу "Основні засади навчання базовим навичкам медіатора", розробленого в рамках проекту “Забезпечення якості послуг медіації шляхом стандартизації вимог до базового навчання медіаторів”,  що реалізується ГО “Національна асоціація медіаторів України” за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя" шляхом підписання Декларації про визнання та приєднання положень цього документу.                                                                            

   

Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.