Mediation in Social Services for Children in the city of Lviv

09/25/2017 12:43:30 am

THIS INFORMATION IS AVAILABLE ONLY IN ORIGINAL (UKRAINIAN) LANGUAGE. SORRY FOR INCONVENIENCE.

Mediation in Social Services for Children in the city of Lviv

З метою поширення медіації як альтернативного способу вирішення спорів, львівські медіатори об’єднались для реалізації шестимісячного проекту з відділом “Служби у справах дітей” департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.
В межах цього проекту люди, які звертаються із спорами до Служби у справах дітей матимуть можливість безкоштовно отримати послуги з медіації від медіаторів проекту.

В межах співпраці 25 вересня відбулась ознайомча лекція для працівників Відділу та районних адміністрацій. Про принципи медіації та особливості медіації в сімейних справах розповіли Анна Лиско, директор Центру та Iryna Demonenko, медіатор, коуч.

This website has been updated as part of a project implemented by the OSCE Project Co-ordinator in Ukraine with financial support provided by the government of Finland. The contents of this website are the sole responsibility of the National Association of Mediators of Ukraine and can in no way be taken to reflect the views of the Project Co-ordinator.